Det er en vanskelig tid, vi i dansk erhvervsliv oplever i denne tid, hvor truslen om corona-virus hænger over vores hoveder. Ingen kender de økonomiske konsekvenser af de nødvendige tiltag, som er taget for at mindske risikoen for spredning af smitte.

Hos West Presenning holder vi åbent på vores værksted og betjener vores kunder på sædvanlig vis, idet vi naturligvis overholder alle de forholdsregler, som myndighederne anbefaler, for at forebygge smitte.

Marts er jo ellers lig med forår og lysere tider. Trods en generel neddrosling af aktiviteterne i samfundet får vi løbende bestillinger ind til overdækning af forskellige typer vogne, ligesom vi også producerer presenninger til trailere – både med og uden logoer. Reparationer tager vi os selvfølgelig tilsvarende af.

Telte og af- og overdækning til mobilscener er normalt også efterspurgte her i foråret. Det er oplagt at planlægge sommersæsonens aktiviteter nu. Vi håber, de bliver til noget.

Så tag fat i os, hvis I har en opgave, der skal være klar her og nu – eller klar til sommerens og efterårets arrangementer.

Tjek hele marts-nyhedsbrevet, hvor vi også fortæller om specialløsninger for trailere og maskin overtræk.