Specialopgaver indenfor presenninger i Ringsted området

Læs mere om vores udvalg af presenninger herunder

West Presenninger fremstiller ikke kun presenninger til lastbiler og telte med mere. Vi løser også unikke specialopgaver som f.eks. da vi gav de københavnske busser skydetage, samt hvordan vi overdækkede en kran for GH Beton.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når vi skal producere en presenning, kommer vi gerne med vores uforpligtende bud på, hvordan vi bedst finder frem til en løsning, som er tilpasset netop dine behov. Hvis du vil vide mere om vores presenninger, den høje kvalitet og hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt til os i dag. Læs mere om vores udvalg af presenninger herunder.

Underlag

Polstrede underlag gør hele forskellen, når man skal passe på ryg og knæ i forskellige arbejdssituationer.
West Presenning leverer liggeunderlag og knæpuder med mere i alle størrelser og tykkelser.

Vi har i mange år fremstillet denne type liggeunderlag og knæpude. Det beskytter mod kulde og varme når der skal ” rodes rundt”  på jorden eller på gulve. Det er fremstillet i kraftig pvc dug der kan højtryksspules efter brug. Det er muligt at knække måtten sammen så den ikke fylder det store i en servicevogn. Benyttes meget af servicefolk fra entreprenørbrancen der ligger under maskiner mm.

Specialtelte hos West

Her et eksempel på en væsenlig udvidelse af en salgsvogn ( Ja, der er en mindre varevogn på bagsiden af teltet ). Bemærk vinduer, lynlåse, skørter ved jorden. Sider kan afmonteres således at der er nem adgang til salgsstedet, mens det hurtigt kan lukkes i dårlig vejr.

I galleriet ses en udvidelse af Kudskehuset ved Jystrup. Det gav plads til ca. 100 flere spisende gæster. Igen kan man se at siderne kan afmonteres i tilfælde af fint vejr. Læg også mærke til de smukke vinduer der giver fronten et pænt look.

Transportposer

West Presenning udvikler transportposer til et hvert formål og efter ønsket størrelse

Transportposer

Sandsække

West Presenning fremstiller sandsække i høj kvalitet og holdbarhed.

Sandsække

Krantelte

West Presenning kom i højden, da GH Beton skulle have sikret en kran mod vind og vejr med et telt.

Krantelte
GH Beton

Beskyttelseshætter

Brug for beskyttelseshætte? West Pressening producerer special udviklet beskyttelseshætter i presenning.

Beskyttelseshætter
Beskyttelseshætter i presenning

Studentervogne

Mange studenter og andre glade nye uddannede unge mennesker, har siddet på ladet af en lastbil hvor afdækningen kom fra West Presenning.

Studentervogne
Studentervogne - gul

Jagtvogne

Læg mærke til vinduerne der giver mulighed for at nyde naturen, når jægerne gør klar til jagten igennem skoven.

Jagtvogne
Jægervogne

Studentervogne

Mange studenter og andre glade nye uddannede unge mennesker, har siddet på ladet af en lastbil hvor afdækningen kom fra West Presenning.

Skydetage fra West

Når man kører i bus i København, og bussen har skydetag, sidder man under en presennings løsning fra West Presenning.

Skydetage
Skydetag til bus - presenning

Forhæng og ruminddeling

Hos West Presenning har vi stor erfaring med anvendelse af presenninger som forhæng til ruminddeling. Presenning som forhæng og ruminddeling kan være særligt aktuelt, hvis eksempelvis en lagerhald blot udnytter halvdelen af kapaciteten. I sådanne tilfælde kan en presenning, der benyttes til opdeling af hallen, hjælpe til at spare mange penge på varmeregningen.

Skræddersyede kvalitetsløsninger

Hos West Presenning producerer vi kvalitetspresenninger til forhæng og ruminddeling i egen værkstedshal, primært for kunder i og omkring Ringsted samt på det øvrige Sjælland.  Vores erfaring med produktion af solide presenninger til forhæng og ruminddeling kommer dig til gode, når vi producerer en presenning.

Import af kvalitetspresenninger

Ud over selv at producere presenninger som forhæng til ruminddeling, importerer vi kvalitetspresenninger via egen import fra Polen. De importerede presenninger er robuste, alsidige presenninger, som importeres efter mål. Det er således muligt at bestille presenninger i mål, som er tilpasset dine specifikke behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når vi skal producere en presenning, kommer vi gerne med vores uforpligtende bud på, hvordan vi bedst finder frem til en løsning, som er tilpasset netop dine behov.

Skal du bruge en kvalitetspresenning som forhæng til ruminddeling, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation nederst på siden.

Kontakt West Presenning i dag

For mere information, kontakt West Presenning