West Presenning har netop leveret sidestykkerne til den enorme overdækning af en byggeplads i Kalundborg, som virksomheden Sitecover har udviklet og opstillet omkring et byggeri for et lokalt olieraffinaderi. Byggepladsen er fuldstændig dækket til og beskyttet mod vejr og vind.

West Presennings leverance drejer sig om i alt 100 sidestykker, der dækker et areal på 4.500 kvm. Hertil kommer, at sidestykkerne er monteret med 1,5 km. teltkæder til at fæstne dugene med.

West Presenning har udviklet siderne i samarbejde med Sitecover i 2018-19. Produktionen af siderne er foregået hos West Presennings leverandør i Polen.

Kreative løsninger
– Vi er altid meget glade for at påtage os opgaver, der udfordrer vores kreativitet. Når kunden kommer med en idé, er vi med på at finde en løsning, der fungerer. Vi tager en snak om mulighederne og fremstiller nogle prototyper, som kunden så tager stilling til, siger indehaver af West Presenning, Jørn West.

Når kunden har godkendt oplægget, sætter West Presenning sin polske leverandør i gang med at producere løsningen.

– Inden for byggeriet og industrien går det stærkt i øjeblikket. Derfor har vi valgt at øge vores import af presenninger, primært til overdækning og afdækning. Vi kan nu hurtigt levere alle former for presenninger i standard-størrelser. Fra de mindste til de største. Vi har en virkelig god leverandør i Polen, som vi har samarbejdet med i mange år. Og som altid leverer produkter i høj kvalitet til en fornuftig pris, siger Jørn West.

I værkstedet på Thorsvej udfører West Presenning fortsat specialopgaver og reparationer

Alt i overdækning 
West Presenning udvikler og leverer gerne større løsninger til

  • Afdækning af containere
  • Vindafskærmning
  • Beskyttelse af maskiner og vandafledning herfra
  • Kort sagt: Afdækning i alle former og til alle former for beskyttelse af materiel

Ring på 57 67 40 57 og fortæl os, hvilke udfordringer du har med din overdækning.

Så finder sammen vi en løsning.

Se omtale i Sjællandske Mediers Erhvervstillæg 7. juni 2019.