Produktion af kvalitetspresenninger til et hvert formål i Ringsted, nær Køge

Hos West Presenning er du garanteret en solid og robust kvalitetspresenning

Hos West Presenning producerer vi kvalitetspresenninger til et hvert formål. Det kan være afdækning af blandt andet tage, både og halm med mere, ingen opgave med presenning er for stor eller lille. Vi leverer kvalitetspresenning til kunder primært i og omkring Ringsted og på Sjælland, samt i den øvrige del af Danmark. Vores presenninger til afdækning er i kvaliteter fra 620 til 900 g. pr. m2.

Når du bestiller en presenning til afdækning hos West Presenning, får du med andre ord en solid, robust kvalitetspresenning, som du kan være sikker på kan holde. Du kan læse mere om tilbehør til presenninger her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når vi skal producere en presenning, kommer vi gerne med vores uforpligtende bud på, hvordan vi bedst finder frem til en løsning, som er tilpasset netop dine behov. Hvis du vil vide mere om vores presenninger, den høje kvalitet og hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt til os i dag. Læs mere om vores udvalg af presenninger herunder.

 

 

Rullepresenninger

Rullepresenninger er en af de mest effektive overdækninger til lastbiler, hvor der ikke må spildes for meget tid på at få presenninger af og på. En rullepresenning fra West Presenning rulles blot om på lastbilens ene side, mens der læsse af og på. Udover at vi fremstiller rullepresenninger, lagerfører West Presenning alle former for tilbehør til montering, samt fastgørelser / surring af rullepresenninger.
Herunder flere forskellige typer aluopstrammerrør samt håndsving, stropper, mm.

Rullepresenning til lastbil

Tagafdækning


Skal du have udført tagarbejde, kan det være en god idé at benytte en presenning til midlertidig afdækning. Vi producerer solide kvalitetspresenninger, der kan klare vind og vejr.

 

Presenning, der sikrer din høst

Hos West Presenning producerer vi også presenninger til halmafdækning.

Vores presenninger sørger for, at din høst ikke udsættes for fugt. Vores presenninger til halmafdækning produceres i en robust kvalitet, der sikrer, at regn og fugt ikke gør skade på din halm.

Tagafdækning fra West Presenning

Bådpresenninger

Vi fremstiller ikke kalecher til småbåde. Til gengæld er vi specialister i fremstilling af pvc-havne presenninger, samt presenninger til båden, når den skal på land til vinter. Beskyt din båd for den værste snemængde og gå i fred og ro under presenningen og renovér sommerens skader.

Bådpresenninger fra West Presenning

Termopresenninger

West Presenning fremstiller forskellige typer termopresenninger til blandt andet deling af kølekasser eller overdækning af lad.

Termopresenninger fra West Presenning

Kontakt West Presenning i dag

For mere information, kontakt West Presenning