overdækning pvc

Kunderne siger: Altid et godt produkt

Vi har heldigvis mange gode kunder hos West Presenning. Det er jo det vi lever af. Vi har spurgt Kim Jacobsen fra altan.dk, hvad han synes om samarbejdet og vores produkter.

Her er hvad han sagde. Tak for de pæne ord, Kim!

”West Presenning er en god leverandør til Altan.dk. Vi har et glimrende samarbejde, for firmaet leverer et virkelig godt produkt, der matcher vores behov. 
 
I de sidste 4-5 år har West Presenning leveret omkring 400 overtræk med vores firmalogo på. Vi bruger presenninger som palleovertræk for at beskytte vores byggematerialer og til overdækning af vores produkter, så de er sikret mod vejr og vind inden montering. 
 
Generelt skal presenningerne holde til lidt af hver på byggepladserne, Og det gør de. Vi anvender forsat nogle af de første presenninger, som West Presenning leverede til os i den første ordre.                                                               

Jeg sætter især pris på, at en aftale er en aftale. Vi kan stole på Jørn og hans folk, når de lover os en leveringsdato, og de er gode til at komme med forslag til de specielle løsninger, vi ofte har brug for. De er hurtige til at følge op, og ringer altid hurtigt tilbage, når vi kontakter dem.
 
Vi har netop skiftet logo og havde særlige krav til farven, der skulle trykkes på presenningen, som det lykkedes at finde en løsning på. 
 
Det er vigtigt for os, at West Presenning udover at producere holdbare presenninger også har konkurrencedygtige priser. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.”
 

Produktionsplanlægger Kim Jacobsen, Altan.dk