Claus Hansen fra Sitecover har været så venlig at fortælle om samarbejdet med West Presenning. Et samarbejde der går mere end 20 år tilbage.

Tak for ordene, Claus:

”West Presenning er en god, stabil og fleksibel leverandør, der kan sit håndværk og leverer som aftalt.

Jeg har haft et godt samarbejde med West Presenning i mere end 20 år. I de første år leverede firmaet afdækning til store de mobilscener, jeg udviklede.

I de seneste seks til syv år har Jørn West og hans medarbejdere været leverandør til vores firma, Sitecover, som har specialiseret sig i at sikre optimale arbejdsbetingelser på byggepladser, som vi opstiller teltsystemer omkring, så byggeriet ikke påvirkes af vejret. Disse konstruktioner kan dække arealer på op til 50.000 kvm. i 27 meters højde.

West Presenning har leveret sideafdækning og topstykker til disse store konstruktioner, ligesom firmaet har deltaget i udviklingen af specialløsninger.

Jeg sætter stor pris på samarbejdet med West Presennings medarbejdere, som altid er med på at videreudvikle vores ideer og gøre dem konkrete. Det er også positivt, at West Presenning har en god leverandør i Polen, der kan producere vores specialdesignede løsninger til en fornuftig pris.”

Med-ejer Claus Hansen, Sitecover